"Les persones són com la Lluna. Sempre tenen un costat fosc que no ensenyen a ningú." - Mark Twain.

Ja fa temps que la societat civil camina amb pas ferm per assolir un Estat. Molts catalans obren els ulls diàriament. La crisis galopant i l'escanyament de l'Estat Espanyol a Catalunya fan que la paciència dels catalans s'esgoti de manera fulminat. Per desgràcia, la memòria dels ciutadans és efímera i moltes vegades s'esvaeix quan arriben les eleccions. És per això, que no ens aturem, que persistim i treballem dia a dia per aconseguir que els nostres conciutadans no baixin la guàrdia.

Avui, us deixo un vídeo de la concentració organitzada per 6 persones des del twitter i d'altres xarxes socials, sense cap recolzament polític ni mediàtic. Van aconseguir reunir -segons els organitzadors- 3000 persones davant de la Generalitat (1000 segons la meva percepció). Vam assistir per exigir la independència de Catalunya perquè volem decidir el nostre futur, volem deixar de ser robats sistemàticament per l'Estat Espanyol. Volem tenir infraestructures adients el nostre territori, volar arreu del món sense passar per Madrid. Volem deixar de ser el territori d'Europa amb menys funcionaris per capita i evidentment que no els retallin el sou els que ja tenim. Volem una Sanitat i Educació a l'altura dels nostres impostos i de les nostres possibilitats (sense dèficit fiscal obriríem escoles i hospitals). Volem parlar català. Volem seleccions Catalanes, perquè i tenim Dret i perquè no hi ha regió al món amb més tradició esportiva. Volem, volem, volem...

No pararem, no ens aturarem. Som gent de pedra picada, gent que vol un futur. Si cal anirem porta per porta de tots els ciutadans d'aquest país per demanar el compromís de la gent amb la independència. Perquè tenim arguments, perquè dia a dia els polítics (catalans i espanyols) ens donen la raó amb els seus actes indecents, perquè n’estem tips!

#5Maig6TardaSantJaumePlena

Joomla templates by a4joomla