"Teoria és quan tot és sabut però no res funciona. Pràctica és quan tot funciona, però ningú no sap per què. Ací s'ajunten la teoria i la pràctica: res funciona i ningú no sap per què."

És evident que Catalunya no va bé, la seva població ha decidit que vol ser esclava fins al final dels seus dies, eternament esclaus. España per la seva banda tampoc va gens bé, la crisis ha aconseguit que ja no tinguin sobirania, que els demés (Sarkozy, Merkel i Obama) puguin fer i desfer per antull. La reforma de la constitució n’és un clar exemple i la llei SINDE lamentable. S’acaben els drets i comença la dictadura que profetitzava George Orwells, l’últim esglaó de la llibertat s’esfuma ràpidament...


Ara és el torn dels Estat Units, La llei SOPA està a punt de ser aprovada i pel que m’he pogut informar, és "1000 vegades" més bèstia que la llei SINDE... Així que senyors si finalment s’aprova serà el final d’Internet tal i com el coneixem.

Per sort, la societat nord-americana no s’està per òsties i s’ha organitzat amb força. De moment, avui la plana web de Wikipedia en anglès no funciona amb senyal de protesta i el mateix camí en seguit els cracks de XDA Developers. Per altre banda corre el rumor que dilluns vinent (23/01/2012) un dia abans de la tramitació de la llei SOPA, un conjunt d’empreses d’importància reconeguda volen portar a terme un Blackout d’Internet. És a dir, deixar sense els seus serveis a tothom durant un dia, a l’estil de la Wikipedia però amb caràcter generalitzat. Fins on jo ser, hi ha empreses com Google, Facebook, Yahoo, Twitter i un reguitzell força important d’empreses punteres.

Per tal d’entendre la magnitud dels fets, us deixo un parell de videos força explicatius del que està a punt de succeir, així que atents a la jugada perquè en el fons, ens importa a tots.

 

 

       

Joomla templates by a4joomla