"No es válida cap contravenció a les costums ó constitucions de Catalunya, ancar que fós dictada pel rei ó llurs oficials" (Corts BCN, 1481)

Feia molt de temps que volia publicar aquest vídeo. Em sembla molt colpidor, esperançador i delicat a la vegada. Es d'aquells vídeos que transmet sentiments, que dona sentit a una lluita, que fa prendre consciencia de on venim i on volem anar. Crec que ara té més sentit que mai, ja que últimament la gent només parla de calés. Són molt importants i és una bona manera de seduir a molta gent que no entenen de processos democràtics o d'història. La nostra realitat és molts més que els diners, això ho sabem els "catalans" de tota la vida, els que tenim descendència d'aquí. Crec que també és la nostra feina fer comprendre la nostra història a tots els nostres conciutadans. Encara que aquesta ensenyi la crua realitat del passat dels altres...

Una especial dedicatòria a Gregorio Peces Barba, un home que diu veritats de l'alçada d'un campanar amb la delicadesa d'una rata de cloaca i sense cap mirament per les víctimes de la barbàrie de l'època. Això sí, aquest fill de la gran puta té raó quan diu que som una colònia, perquè realment és el que som. Encara ens hem d'aixecar, encara hem d'aconseguir la nostra llibertat. Seguim treballant perquè tenim pressa, molta pressa!

 

      

Joomla templates by a4joomla