"Esforçar-se per a un mestre exigent és dur, però no tenir mestre és encara més dur." - O'Flahertie

Per desgràcia, ja fa anys que assistim atonits al constant intent de oferir-nos versions oficials dels fets força incongruents.

Des dels atemptats del 11-S als EEUU només veig un intent, quasi ridícul, de voler influir en la opinió publica. El més trist és que sembla que aconsegueixen els seus objectius amb una precisió brutal. Hem arribat a uns extrems que em fan qüestionar-ho tot. No vull posar sobre la taula hipòtesis de coses que desconec, però gràcies a Internet i el criteri personal, ara puc fer afirmacions del que NO va succeir. Això no vol dir que els conspiradors tinguin raó quan reconstrueixen els fets, però és interessant veure l'opinió dels que NO s'empassen les coses pel sol fet que ho diu un govern o un mitjà de comunicació tradicional.

Aquí us deixo un vídeo que analitza amb detall la versió oficial d'Oslo, deixant al descobert moltes preguntes i enigmes que no concorden amb la realitat.

 

 

I no, no va caure cap avió al Pentàgon. 

És impossible saber qui va perpetrar els atemptats de Madrid perquè els organismes de L'Estat van destruir totes les proves, perquè?

Perquè els mitjans de comunicació van tardar tant de temps en començar a parlar del que passava a Islàndia (revolta popular)?

Perquè el Govern dels EEUU ens enganya sistemàticament amb la mort d'Ossama Bin Laden (proves de ADN en menys de 24 hores)?

Com és que la policia Noruega va realitzar proves anit-terroristes 48 hores abans del atemptat? El mateix va succeir el 11-S, 11-M i 7-J.

Perquè l'OMS canvia les normes del joc per poder posar la grip A com a pandèmia mundial?

Com és que el CEO de BP es va vendre totes les accions que tenia de la companyia una setmana abans de la fuita de petroli al Golf de Mèxic?

Tres setmanes abans de la fuita de BP, Bush i Cheney (Haliburton) van comprar una de les empreses més importants del planeta en neteja de fuites de petroli... setmanes després dels fets, Obama dóna un crèdit milionari a aquesta empresa...

És Wikileaks un intent de controlar la informació no oficial? Al darrera ens hi trobarem la CIA?

Podria seguir... però n'hi ha tantes que fa una mica de por. No dic que jo sàpiga les respostes aquestes preguntes o el perquè fan o desfan. L'únic que intento transmetre és que no ens hem de creure tot el que ens expliquen oficialment, i que només utilitzant les eines que tenim al nostre voltant podem construir la nostra realitat, o si més no, la realitat que a nosaltres ens sembla més plausible, ja que la seva versió té més forats i incògnites que la que pots tenir tu fent un anàlisis o cercant gent que el fa.

De fet, tot això, no és nou... la història n'està plena... i si no que li expliquin a en Jordi Bilbeny.

Per cert, no he posat cap enllaç (excepte en Jordi), tot el que explico ho trobareu a la xarxa. No m'ho invento, de fet moltes de les qüestions que esmento surten sense problemes als mitjans de comunicació tradicionals o de masses. És un intent de fer despertar un esperit crític.

   

Joomla templates by a4joomla