"El feminisme és la lluita per aconseguir una nova identitat humana a partir del fet biològic d´haver nascut dona, és aconseguir, juntament amb els homes, una nova categoria de la persona". (Montserrat Roig, escriptora catalana, any 1981)

Gener pretén acabar amb una última onada de fred. Entretant descobrim que no som qui pensàvem que érem. El responsable, "ofiucos", la tretzena constel·lació que ha jubilat a més d’un astròleg.

Els canvis semblen ser la tònica a seguir. I diuen les rondalles populars, que tot canvi sempre és per a be. Esperem que un dia no molt llunyà els nostres es facin realitat. Alguns demanaran feina, altres un nou amor, i inclús alguns la independència.

Mentrestant ens haurem de conformar amb la transformació de La Caixa en banc, la futura cotització de becaris i cuidadors de fills, o la substitució que pretén portar a terme la Generalitat de Renfe pels FGC. Sens dubte un encert.

Tot i això, hi ha coses que semblen no canviar. Llegíem a la premsa, que alguns quiosquers nord-americans han censurat la portada, d’una  revista del cor, en la qual s'hi veia a Elton John i el seu marit presentat el seu fill. Ja se sap el doble joc de la moralitat sempre tan present.

I parlant de cor, per a tots aquells que sempre acusen a una premsa més que desprestigiada, per mèrits propis, d’ensorrar l’esport, toca demostrar com l’enemic el tenen a casa: La premsa esportiva. Fa dues setmanes sonaven les alarmes, Piqué i Shakira podrien estar ennoviats. En la retransmissió en directe d’un partit de futbol, en el programa Tiempo de Juego, podíem escoltar tot tipus de comentaris al respecte. La noticia de l’affaire va començar justamente al diari Sport.

"La nostra" tampoc es va quedar enrere amb l'estel·lar intervenció de Sardà, sort que aquests temes mai entraven a "Can Terribes".

En fi, ja ho diu el refrany sinó pots amb l'enemic uneix-te a ell.

Joomla templates by a4joomla