"Déu donà a l'home un cervell i un penis, però no sang per a utilitzar-los ambdós a la vegada." - Robin Gallinams, actor

El 10 Juliol Lluís LLach feia aquestes declaracions "Estic fins als collons que lletres meves de fa 30 anys estiguin vigents. M'afalaga, m'honora; tot el que vulguis. Però fins als collons", va dir en declaracions a TV3. Feia referència a la fabulosa cançó Somniem.

Realment sempre que miro i observo la història d’aquest país, trobo que no ha canviat res... que portem anys i panys amb la mateixa cançoneta –valgui la redundància- .

No puc entendre com gent que porta tota la vida en el món de la política, no s’adoni que ja no tenim res a fer. Que trenta anys intentant per aquí i forçant per allà no han servit per aconseguir absolutament res... –nacionalment parlant-. Seguim patint dels mateixos mals que fa una, dues o tres dècades... com pot pensar algú que això canviarà?

De fet, l’evidencia de que els partits parlamentaris només volen conservar la poltrona, enriquir-se a base de corrupció i més corrupció i intentar  que no canviï res, que tot continuï igual i poder així mantenir l’establisment actual. Els polítics d’abans tenien somnis, tenien ganes de canviar les coses... els d’ara, només juguen per a pagar favors i tornar els diners que els hi cedeixen per a fer campanyes electorals.  Ja no importa el contingut, ja no importa que la societat es mobilitzi de manera massiva a través de iniciatives privades, tot això és igual, han aconseguit tenir una bona part de la gent pensant que el millor que poden fer és tenir feina i anar amb els amics a fer copes o sopars de divendres. El futur? No importa! “Carpe diem”.

S’apropen les eleccions i necessitem sàvia nova, gent que encara no hagi tocat poder, gent del carrer que vulguin canviar alguna cosa, gent que dediqui el seu temps lliure a fer política i no pas gent que és dediqui a la política. Tenim aquestes opcions, només cal prestar-hi atenció... hem de traslladar el 10J al Parlament! Només depèn de vosaltres, defugiu dels triomfalismes, defugiu d’aquells que diuen que hi ha partits que no surten a les enquestes. S’ha de votar, s’ha de fer sentir als apoltronats que la cadira la posem nosaltres i si s’apoltronen els fem fora i punt!

VOTA INDEPENDÈNCIA!

Joomla templates by a4joomla