"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

Software utilitzat:
openSUSE 11.2 (i586)
KDE 4.3.4 “release”
Compiz 8.2
Cairo-dock 2

Que aixequi la mà qui superi aquest nivell de personalització, bellesa i efectes d’escriptori. Ja sé que no tenen una funcionalitat productiva, però també sé que la gent perd el cul per aquestes coses.

Apple i Microsoft estant a anys llum de coses com aquesta. Apple té l’avantatge de que et ven el hardware i tot funciona de meravella (només faltaria). Microsoft presumeix de que funciona en totes les maquines (i és digne d’admirar) però Linux és més bonic, és més compatible i més segur que qualsevol dels altres dos i parlo de sistemes operatius, que consti que no parlo de solucions integrades (hardware+software), més que res perquè Linux que jo sàpiga no en té, però si en tingués també els hi donaria mil patades. Bé, de fet ja en té… Android i Maemo en mòbils i algun que altre netbook però de moment pel que fa a PC's poca cosa.

Ho sento per la pometa i la finestra, però tècnicament i objectivament surten perdent en qualsevol comparació, si m’apures també en facilitat d’ús, però per desgracia en aquest camp no hi tenim res a fer, el sistema operatiu matern sempre en serà un. I com en les llengües, hi ha gent que arriba dominar-ne més d’una a la perfecció però la materna sempre serà la materna. En els estudis que s’han fet en gent neòfita (mai han vist un PC) escullen Linux abans que Microsoft. Potser Apple en aquest aspecte ens guanyaria, però no sé de cap experiment amb Linux/Apple pel que fa a facilitat d’ús.

Joomla templates by a4joomla