"Si sabera el que estic fent, ¿creu vostè que ho anomenaria investigació?" - Albert Einstein

Pim pam.... i això que tothom que em coneix sap que he parlat meravelles del Windows 7...

En el fons és una competició una mica absurda... ui! Si si ...jo he arrancat un segon més aviat que tu.... un sistema operatiu és alguna cosa més que el temps que tarda en arrancar!

Però en fi, m'entres espero els escassos 12 dies que falten perquè arribi el sistema operatiu que utilitzaré els propers 8 mesos (OpenSuse 11.2), m'agrada veure les comparacions odioses que fa la gent... segueixo pensant que Windows 7 ha millorat molt! I segueixo pensant que qualsevol distribució de Linux li dona mil patades a d'altres sistemes operatius.... siguin Mac o Windows...

Només espero i desitjo que el nou sistema operatiu de Microsoft sigui impossible de vulnerar, vaja que ningú sense haver passat per caixa pugui gaudir del fabulós món dels sistemes operatius de les marques que existeixen el mercat de consum. Windows i Mac. Tu de qui ets?

Jo, de Linux (aquest és gratuït). Concretament de OpenSuse. Si si amb aliances amb Microsoft. I si si una distribució no del tot lliure senyor Stallman (un dels meus ídols). Però una distribució implicada (treballant) a tots els projectes importants que envolten aquest estrany i interessant moviment (open source i free software)... mirem qui hi ha darrera?

Sempre dic que només ens queda una lluita que guanyar... el món real ja fa temps que no tenim res a pelar (tot i que la gent comença a despertar). Però internet, els softwares, els Sistemes operatius, les llicencies, la llibertat (virtual) en definitiva és una guerra que està en procés i que no podem obviar! Ja que regeix gran part del nostre pensament crític (sense google, youtube, blocs independents, i xarxes de tota mena?). La ignorància és molt gran i la comoditat també!

Potser en Bilbeny té raó (Colón, Colom. Cervantes, Servent. Lazarillo de Tormes, LLatzaret de Tormos), potser la monja també (Gip A), potser el VIH no existeix (segur!), Potser els polítics són corruptes (segur!), potser tot és una estafa (segur!) però si perdem el control de l'única cosa que ens queda (internet) ja res serà igual... hem de lluitar perquè aquesta guerra la podem guanyar!

Tot això és molta informació i només volia fer palès que un sistema operatiu com Windows 7 que crec que serà bó per la gent és l'últim del rànquing d'arrancades... realment és important? En serio, s'esta discutint a Europa si els governs tenen el dret a tallar internet unilateralment (sense passar per un jutge) els usuaris... i van pel camí de tenir aquest poder.... hem de reaccionar! O els nostres fills és faran creus del que varem tenir... potser començaran per l'emule, potser diràn que si els drets d'autor... però que passarà quan tallin unilateralment pàgines com somiserem? i direu... perquè? perquè és independentista, perquè ens molesta, perquè opina, perquè diu coses que no ens agrada... Si no tenim jutges no tenim res. I això que els jutges poden estar comprats, o no....

En fi, una mica de benchmark.... (Windows Vista, Windows 7, Ubuntu 9.04, Ubuntu 9.10)

 

Joomla templates by a4joomla