"Un matemàtic és un invent que transforma cafè en teoremes." - Paul Erdos, matemàtic

16/12/08

"La Federació Catalana de Rugby (FCR) haurà d'esperar per incorporar-se a la FIRA, la Federació Internacional d'aquest esport. Així ho ha dictaminat la justícia francesa, que s'ha mostrat contrària a la demanda catalana per entrar-hi atesa la condició de membre fundador. La nostra federació va ser un dels 13 membres constituents de la Federació Internacional, però va deixar de ser-ho quan l'any 1941 el règim franquista va prohibir totes les federacions no-espanyoles. D'aquesta manera, la justícia francesa s’empara en una llei del règim franquista per negar els drets de la federació catalana, que ja ha anunciat que recorrerà la sentència."

La notícia per si sola ja és comenta, però estic segur de que les trucades entre Estats han estat a l’ordre del dia... Ja és la segona vegada que ens passa (recordem l’hoquei). Com pot ser, que sent membres fundadors d’una organització internacional, que ajudant amb tot el possible a que España també hi siga, ara es dediquin a boicotejar-nos d’aquesta manera. Com sempre, utilitzant arguments absurds com pot ser una llei de Franco... o que nosaltres polititzem l’esport... però que s’han cregut!

Ja sé que em direu radical, però les injustícies poden amb mi. El més fort és que encara hi ha gent que defensa les seleccions espanyoles. Jo, si fos espanyol, tindria vergonya de pertinença. Crec que hauríem de fer més pedagogia a la gent i explicar que les federacions són empreses privades, com Danone o Seat. I per tant, tenen el dret a la lliure associació. Que no facin demagògia, que no ens diguin que ho polititzem... Són uns desgraciats, tant espanyols com francesos!

Quan em pregunten perquè sóc independentista, contesto que per coses com aquestes... no m’he de remuntar al 1714 per donar explicacions, és bo saber la història d’un país, però no és el que em converteix en independentista. Són 29 anyets de veure que visc en un Estat de MERDA! Un Estat modern però rabiós contra els seus territoris, que avança a pas ferm però que li gira l’esquena a una part de la seva cultura. Un Estat on els homosexuals es poden casar (bravo!) però encara es tortura a les presons... Un Estat on NO és respecten els Drets Humans. Un Estat on fa "quatre" dies es jutjava un nen de 14 anys per terrorisme pel sol fet de demanar a tres empreses que etiquetessin en català. Un Estat que utilitza els mecanismes propis, per boicotejar a empreses del seu territori (que paguen impostos) en organitzacions internacionals d’arreu del món...

Ni un pas enrere, cap a la independència!

Joomla templates by a4joomla