"Els llibertaris representaven el posat de la majoria dels anomenats revolucionaris, el seu odi a privilegis i la injustícia era absolutament genuïna. Des del punt de vista filosòfic, comunisme i anarquisme són pols oposats, i en la pràctica són per complet inconciliables. En la proposició d´una nova estructura social, l´accent comunista recau sempre en el centralisme i la eficiència i el accent anarquista, en la llibertat i l´igualtat." - (George Orwell)

Podreu censurar als xinesos, als tibetans... podreu tenir a tot el planeta amb forma d’Estats calladets i amadrentats però a mi no podreu censurar-me colla de desgraciats!!!

La foto és de l’associació de periodistes sense fronteres (Reporters Without Borders) que estant fent una campanya per a boicotejar aquestes olimpíades que fan ferum a dictadura, que ens transporten en el temps, a les olimpíades dels nazis a Berlín, l’any 1936.

 

És important recordar que España va boicotejar aquells jocs... -Quien te ha visto y quien te ve-. Com alternativa la Olimpíada Popular a Barcelona, però va ser suspesa al començar la Guerra Civil el dia abans de la inauguració d'aquests jocs.

Des de Somiserem -com no podia ser d’una altra manera-  recolzem el boicot i rebutgem tota forma de violència i omissió dels dret humans més elementals.

Joomla templates by a4joomla