"El neoliberalisme és la política que defineix el paradigma econòmic del nostre temps: es tracta de les polítiques i els procediments mitjançant els que es permet que un número relativament petit d´interessos privats controli tot el possible la vida social amb l´objecte de maximitzar el seus beneficis particulars" (Noam Chomsky)

 

[Una producció de Desviados.com ]
[Via ThE FuCkInGsHiT.OrG]

 

El 9 de març, s'estrena la pel·lícula “Mismos perros, diferentes collares”... Realment, il·lustra molt bé, el meu pensament envers les eleccions del futur Govern d'Espanya. M'és igual el vencedor!, si bé és cert que amb un d'ells -l'actual- sembla que Espanya com Estat progressa lentament... això és, molt bo per ells i de retruc, per mi. La llàstima és, que segueix sent insuficient per les meves aspiracions d'Estat empàtic.Fent referència clara als drets col·lectius i històrics. Per no dir els que ja hauríem de tenir només pel fet de formar-hi part...

Jo Diumenge aniré a veure una altre pel·lícula, una mica més Catalana i Independent. I això, que últimament -darreres estrenes- les tenia castigades aquestes pel·lícules.

 

Joomla templates by a4joomla