"Un estadístic podria ficar el seu cap en un forn i els seus peus en gel i dir que, en promedi, està bé."

Relat del succeït a Fresno!!! Lamentable i trist... però cert companys!

Intolerable fins a on pot arribar l’imperialisme Espanyol!!! Ahir vaig estar enganxat a la radio escoltant RAC1, lamentablement, vaig poder comprovar com un Estat ben dirigit per una colla de "terroristes" del Hockey, de la cultura i de la dignitat humana coaccionaven i boicotejaven una assemblea internacional i “privada!”, impedint, fins hi tot, l’ús de la paraula i el dret legítim de fer ús del vot secret, van ser, trepitjats minut a minut, i no només els membres de la Federació catalana de patinatge sinó que també als seus abogats (Dupon, al del cas Bosman), que en un moment calent de l’assemblea, un membre de la federació espanyola, cridà ben fort, que no podia parlar, perquè no era ciutadà espanyol!!!. Cal recordar, que el senyor Dupon no només és l’advocat de la federació Catalana de Hockey patins!!! Sinó que, a més, és membre de la mateixa!!! i recordo que estaven en una assemblea Internacional.

El president de la federació colombiana reconeixia ahir que va rebre pressions del seu propi Estat per a votar en contra…. L’assemblea es va fer en dos idiomes (espanglish) i tots dos, força mal parlats … alguns presidents de federacions no s’havien si quan votaven “SI” es referia a l’aprovació de Catalunya o bé a la ratificació del recurs presentat ahir per la federació espanyola!!!  En fi… així podria estar fins demà i la meitat de les coses ja les sabreu...

També vull donar suport des d’aquí a la opinió de que a Madrid 2012 no si poden celebrar unes Olimpiades (Carod Rovira) que, en teoria, representen l’esperit de l’esport!!!! Un estat que ha d’utilitzar d’aquesta manera tant bruta i lamentable tota la seva diplomacia per aturar que un país obtingui un reconeixement històric a la seva cultura del Hockey, tampoc la veig capacitada per organitzar un event, com són unes Olimpades, els anglesos deien que són racistes… jo vaig pensar, que era, una molt bona tàctica per part seva (anglesos) però ara penso que tenen tota la raó del món, Són RACISTES!

De totes maneres això no acaba aquí companys…. Ara els hi caurà un puro de cal deu, fins i tot, s’ha plantejat fer una lliga europea alternativa, hi ha jugadors que afirmant rotundament que ja no tornaran a la selecció espanyola, a més, si es decideix anar pel camí jurídic, pot ser que la FIRS hagi de pagar tants diners (drets legals) que no puguin asumiro i hagin de tancar la paradeta!!! A més, s’anirà al Tribunal de Lausana a on hauran de acceptar les irregularitat del procés(forma, estatus, coaccions, diplomacia) ja que no es va complir ni un sol dels estatuts de la FIRS!!! A no ser, és clar, que els invasors hi tornin a fotre el nas amb coaccions, diners, mala educació, falta de respecte i un etc…. Interminable.

En fi, dia trist!!!

Roger Roca Campmany

Independentista! (cada dia més)



ESCANDOL A FRESNO!!!
Joomla templates by a4joomla