"Els ordinadors fan el que els dius que facin, no el que tu vols que facin." - Important distinció que s'escapa a molts usuaris

Doncs si, les vacances s’han acabat i tornem a la rutina diària.... la veritat es que no he començat amb gaire alegria, i no perquè s’acabin les vacances, que també! Sinó perquè nomes arribar m’assabento de que l’empresa ha decidit prescindir de dues persones... ai, ai, ai....

Dit això he de dir que he tingut unes vacances espectaculars, bàsicament i fent-ne cinc cèntims han constat de dues parts força diferenciades. La primera etapa amb va portar fins Almeria (província) concretament a la reserva natural de Cabo de Gata, bàsicament i per sintetitzar allò es el paradís, sempre i quan t’agradi la platja. Varem acampar durant uns 4 o 5 dies en una cala nudista on pràcticament estàvem sols, sobre tot per la nit. Això si, cada dia sobre les dues del migdia, a l’hora que més fort toca el sol marxàvem de “Tapeo”. Impressionant!!! Et demanes una beguda, la que sigui i pum! Tapa gratis, i no una tapeta d’olives sinó un “tapon!” (gambes,mero,peix fregit, pernil, llom...) això es vida nois! I enmig de tota aquesta bogeria de tapes i platja, un festival!, el Creamfields dels qual només recalcaré un nom Ellen Allien, atens perquè aquesta noia es espectacular! Finalment i per acaba la primera etapa varem anar a Granada, de la qual ja puc dir que forma part de les ciutats que més m’han bocabadat.

D’aquesta primera etapa vull recalcar que vagis o vagis, la companyia es molt important, i en aquest cas Lucas, Laila, Emily, Dani i el meu gran company de viatges Josep han aconseguit que el record d’aquest viatge sigui francament inoblidable digne de la millor nostàlgia....  

La segona etapa em va portar a Menorca, aquesta etapa té dos punts de vista ben diferenciats, el primer es el viatge, la illa vaja! Realment no entenc com la gent es gasta els calés anant al Carib a gaudir de la platja quan a quatre passes hi ha les illes Balears... Aigua cristal·lina i cales a dojo a part del menorquí. A més, gent d’allà, em van explicar que Menorca, sencera, esta protegida i que ningú pot construir a primera línea de mar cosa que aplaudeixo sincerament. A destacar una paraula que em va captivar “tenir besa”, bé, jo ho escric amb “b” però podria anar perfectament amb “v”, significa mandra. Així que no sigueu besuts i aneu a Menorca, que es per flipar! o com dirien ells.... "Jo Flip!".

El segon punt de vista, del viatge, me’l reservaré, no es que no vulgui compartir-lo amb vosaltres, però es massa personal com per expressar-lo per aquí... però evidentment influeix en el meu record i amb deixa amb certa ambivalència.

I ja estar, això es tot, nomes recalcar el meu accident amb cotxe que suposarà estar dues setmanes sense vehicle i 1000€..... però d’això millor oblidar-se’n.

Finalment no volia marxar sense començar de nou, amb novetats....

Començo amb tres enllaços webs, només us diré que mai he vist res igual a nivell web ( i parlo com ha informàtic, però també des del punt de vista de realització i Art), senzillament espectacular! Que no us faci besa!!!! Això si, heu de tenir uns minuts i sobre tot So al PC.

http://tokyoplastic.com/
http://www.conclave.ru
http://www.giger.com

Per altre banda també he afegit al menú principal una utilitat per analitzar els port que estan oberts o tancats ja sigui d’una direcció IP o d’una URL(web), això us pot ser de gran utilitat per a saber la seguretat de les vostres webs o maquines.

I podeu accedir clican Aquí

Una Abraçada!
 

Joomla templates by a4joomla