"Si un país no es deixa caure en la servitud, el tirà s´ensorraria per si mateix, sense que s´hagi de lluitar amb ell. La qüestió no es treure-li res, sinó tan sols no donar-li res" (Etienne de la Boétie)
La ciutat de Londres organitzarà els Jocs Olímpics del 2012. Després que caiguessin Moscou a la primera ronda i Nova York a la segona, i posteriorment en tercera ronda Madrid (ooohhhhhh...).



La veritat es, que estic molt content, ja que jo fa uns 5 mesos  aprox. que dono suport aquesta candidatura, es més tenen la meva firma… Així que visca London!!!!. Per cert jo pensava que la candidatura de Madrid, era per Madrid…. Però si algú a vist el vídeo que van presentar ahir es donarà compte de que en ves de presentar una ciutat van presentar un país... o hauria de dir Estat.... Algú pot dir-me que i pinten les sevillanes a Madrid, o una imatge de la Sagrada Família, si us plau senyors no confonguem Madrid amb Espanya i molt menys Madrid amb espanya i Catalunya.... per no parlar de les Sevillanes.... trist trist....

Joomla templates by a4joomla