"Els obrers de Barcelona es van convencent i es convenceran tots ells que no hi ha possibilitat de llibertat individual sense aconseguir la llibertat col·lectiva; el dia que estiguin convençuts d´això, lluitarem units per aconseguir-ne una i una altra a Catalunya" (Francesc Macià, 21 de febrer de 1919 a les corts espanyoles)

Nois aquí us deixo una copia d’un mail que m’ha enviat un gran amic, Jordi Mauricio on exposa la seva sorpresa en llegir una notícia al diari Que!
 

Bona tarda,


Aquest matí he agafat el diari "QUE" edició de Barcelona, es un diari que llegeixo sovint per que el regalen al costat de casa, i m'he quedat a quadros.

Llegeixo en primera plana, negreta i amb lletres ben grans:

"
La llave de un buen sueldo es... Inglesa", pensant que parlaven de algun fitxatge de Futbol Angles he seguit llegint: "Fontaneros y técnicos, entre las profesiones mejor pagadas." o "Los sueldos mas altos no exigen estudios superiores".

A la segona pagina ha estat el "remate", "
un fontanero gana mas que un médico" i el que m'ha fet escriure aquest article ha estat el següent: "Los ejemplos" Oficio/Empleo/Hora.

Segons aquests exemples es dedueix que:

Un Tècnic en Aire Condicionador cobra al mes 7.920,00 €
Un Tècnic Informàtic cobra al mes 6.864,00 €
Un Aparellador cobra al mes 2.464 €

Un Metge cobra al mes 1.198,56 €

Un Òptic cobra al mes 660 €


Aquest reportatge ha estat elaborat per:

M. Almenar/ M. Cabestany/A. Caballero, si necessiten tres periodistes per escriure aquest article i documentar-se tant malament, encara trobo massa que un periodista cobri 948,64 € al mes.

 

El diari es pot consultar a la pagina web www.quebarcelona.com



--
Salutacions,
Jordi.

Joomla templates by a4joomla