"Un Rolls-Royce a 20.000.000 de pessetes és una ganga. La qüestió és, tens 20.000.000 de pessetes?" - Dita del pare d'un amic (Xavier)

Text extret de http://puntbarra.com/

 Si tot just ara està essent el boom dels feeds en rss, el futur serà el podcast. Què és el podcast? L'idea és molt semblant a la dels feeds en rss. La novetat és que aquests no són text si no so.

Jo trobo que tindrà molta sortida tant en usuaris de PDAs com en usuaris de reproductors portàtils de mp3 com ara iPod. Es calcula que a EEUU uns 22 millons de persones tenen iPods (11% població), si afegim els usuaris que tenen pda, de quanta gent estem parlant? És una quota de mercat bastant gran.

Com que el podcasting va principalment enfocat als usuaris amb dispositius de butxaca, trobo que seria interessant ja que conforme es vagin proliferen els hostpots podràs baixar en plaça catalunya i en comptes de llegir el 20 minutos, podràs escoltar-lo per el teu iPod o PDA. Trobo que podria ser una idea força interessant e encertada. A veure si arriba a bon port...

Per anar obrint boca, us passo un enllaç a un llistat de podcasts en castellà (en coneixeu algun en català?) i una sèrie de programes com ara BashPodder, Jpodder, iPooder, EasyPodcast per tal de poder-los escoltar.

Joomla templates by a4joomla