"La sort no és casualitat, sinó el fruit de cuidar fins i tot el més mínim dels detalls."

Abans d’exposar-vos el fruit de les meves investigacions nocturnes sobre les misterioses coincidencies de la vida fare un petit resum (per als qui no sapiguen l’historia) del dia en que tot va comencar.
 

Era un 11 de septembre de 2001 (us sona la data, no?) quan el meu germa, la Corali i jo varem arribar a casa (despres d’un copios dinar de celebracio dels 50 anys del meu tiet) disposats a devorar qualsevol mena d’ informacio relacionada amb els atemptats de les Torres Bessones.

Que si avions per aqui, que si torres que cauen per alla,… quan, a les 21 h, varem posar el Telediario de TV1. Normalment, als teleneoticies, els primers minuts estan dedicats al resum de les noticies que es donaran en el trancurs del mateix. Pero evidentment aquell dia la noticia nomes era una. Aixi que Televisio espanyola va decidir enchufar-nos un copy-paste del video-resum que la CNN els hi havia passat  i el va emetre tot posant-hi els seus comentaris al damunt. Llavors va ser quan vaig veure una imatge una mica estranya. Crec recordar que era despres de la caiguda de la primera torre. De fet, no ho vaig captar inmediatament (suposo que el meu germa i la Corlai tampoc). Va ser uns 10 o 20 segons mes tard quan ho vaig associar i rapidament els hi vaig comentar a ells : “ Heu vist el Superman a la tele ???”

El Superman ??? Doncs si, el Superman !! Be, de fet no era ben be el Superman sino l’actor que li donava vida a les pel.licules, el senyor Cristopher Reeve ! Si, aquell que caient d’un caball es va quedar paraplejic.

I, la imatge en questio, era la d’ell, en cadira de rodes. Aquesta imatge deuria ser nomes d’un o dos fotogrames, de manera que era batant dificil de percebre-la ( sobretot tenint en compte l’estat de xoc que portavem aquell dia, per tot el que haviem estat veient).

Doncs be, el meu germa i la Corali em van confirmar que tambe ho havien vist !!

I tot aixo nomes pot voler dir 2 coses : 

a) Que les imatges NO hi eren, i per tant :

 1.   Que varem flipar molt. Pero molt, perque per a que 3 persones tinguin la mateixa al.lucinacio i   en  el  mateix moment… 

b) Que les imateges SI hi eren, i per tant :

 2.   Que va ser un error huma purament casual del yanquee de turno que va editar la cinta (se li va  colar)

 3.   Que “la musica del azar”, que diria Paul Auster, es mes cachonda del que em pensava.

Si voleu que us sigui sincer, la opcio que mes em convenç es la tercera, per tant sera la que defensare amb els arguments que us exposo a continuacio:

 1. No em crec que se li coli una imatge a la CNN i que no revisin el video abans d’emetre’l.

 2. No em crec que no revisin el video abans de enviar-lo a tot el mon.

 3. No em crec que, si se’ls hi va colar, nomes tardessin  25 ms en reaccionar i tornar a posar la bona cinta. Quins refelexes!

 4. He buscat intensament per internet i no he vist cap declaracio del sr. Reeve  ni cap noticia relacionada amb ell ni durant el mateix 11 de septembre ni durant els dies anteriors a aquesta data.

I ara ve quan em comenco a tornar una mica paranoic :

Crec que tot va estar fet premeditadament perque al Govern d’Estats Units li podia interessar difondre (subliminalment!) la imatge de que estava fotut, de que aquesta vegada l’havien tocat de debo i que necessitava motius i recolzament public internacional per descarregar la seva ira contra algu (el mon Islamic propietari del petroli??) . Quina podria ser una manera subliminal de fer-ho?? Doncs introduint un fotograma que transmeti la idea de que  el superheroi mundial que ha de salvar el mon (EEUU = Superman) l’han deixat tocat de veritat (paraplejic = sense les 2 cames = sense les 2 Torres).

I  pensareu que aixo es una bojeria i que EEUU mai no gosaria fer-ho pero… heu tingut en compte que :

 

1. La CNN i la FOX van difondre (el mateix dia 11-s) imatges falses d’un poblat musulma  cel.lebrant la caiguda de les Torres Bessones com si fos la final de la Champions. Eren falses perque despres es va demostrar que corresponien a unes imatges antigues d’un poblat que estava cel.lebrant jo que se que. 

 

2. El Govern d’Estats Units va crear al 2001 la Oficina d’Influencia Estrtaegica que, segons  un article del 19 de Febrer de 2002 del New York Times, te “ordres de fer el que sigui per canviar els cors i les ments de l’opinio publica internacional” mitjancant la fabricacio d’informacio falsa per al consum dels mitjans de comunicacio internacional. Aquesta informacio del New York Times va ser confirmada (!!!) dies despres pel  mateix secretari de Defensa Donald Rumsfeld !! Podeu veure el resum de l’article original del New York Times a : http://query.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F30C1EF6345B0C7A8DDDAB0894DA404482&incamp=archive:search

 O sino, aqui teniu un  l’article de la Vanguardia del 20 de Febrer de 2002 a la pagina 3  :

D’altra banda, mentre buscava articles relacionats amb el Superman i l’11-S m’he ensopegat amb una troballa prou interessant que no se si te a veure amb tot aixo, pero si que pot ajudar a liar una mica mes la troca:

El mateix dia 11 de Septembre es va ordernar , per part de l’editorial DC Comics (propietaria dels comics de Superman), la inmediata distribucio del capitol numero 596 de “The Adventures of Superman”.

De manera que el  12 de septembre de 2001 ja estava a la venta a tots els kiosks de EEUU i la resta del mon el sorprenent i misterios capitol del Superman. I dic sorprenent i misterios perque com tots sabeu es materialment impossible cambiar l'edicio d'un comic i, a mes, distribuir-lo per tot el territori dels EEUUen 24 h. I perque dic aixo de canviar l'edicio?? : 

1.   Sabeu de que anava aquest capitol??

 

-   De la destruccio de la Terra per part d’una civilitzacio mal.lefica d’un altre mon (l’islamic??),  en aquell cas extraterrestres.

 2. I sabeu quina es la ciutat escollida pels extraterrestres per comencar l’atac?? 

- Doncs evidentment “Metropoli” que com qualsevol fan de Superman sap, es l’equivalent en la ficcio de la ciutat de Nova York en la realitat.

 3.   I sabeu quin es l’objectiu principal d’aquest atac????????????

 Doncs efectivament! Les Torres Lexcorp …. Que son l’equivalent a les Torres Bessones  de Nova York pero a Metropoli.

  Per si no us ho creieu aqui us enganxo uns link d’articles en angles i portugues que parlen del tema :

 http://www.cinescape.com/0/editorial.asp?aff_id=0&obj_id=29448&this_cat=Comics

http://www.universohq.com/quadrinhos/n15092001_02.cfm

4.  Es a dir, que una edicio de Superman que parlava d'un atac a unes Torres Bessones va estar dibuixada i pensada (segons diu l'autor Joe Casey) molt abans de que passessin els atemptats. 

5.   I finalment, sabeu a qui pertany la editorial DC Comics (propietaria de Adventures of Superman) i la CNN (emisora del tall subliminal de Superman)?? 

-  Doncs a la AOL Time Warner que es el grup de mitjans de comunicacio mes poderos del mon, , que te com a maxim accionista a Collin Powell i que va conseguir fusionar-se amb Time Warner en un process mes que dubtos i que juntament amb els lobbies del petroli i de l’acer controla i subvenciona al partit  republica de Bush.

Joomla templates by a4joomla