"Talla la pizza en quatre trossos, perquè no tinc fam per a menjar-ne sis." - Yogi Berra (Via Cambalache 3,14)

Només em proposo fer una mini reflexió trivial en aquests moments, però vaja, sent com és la meva primera col.laboració no vull escriure res massa profund que llavors deixaria el llistó massa alt i en properes reflexions no faria sinó decebre-us.

Per títol anava a posar "fem fora el tripartit", o alguna cosa així, però ja m'ha semblat prou polèmic aquest. Però ep, abans de cremar-me en vida, acabeu de llegir aquestes 4 línes.

TOt just vinc d'un cap de setmana a l'Empordà, a la Costa Brava, a TAmariu concretament. TAmariu es troba al terme de Palafrugell, al costat de Llafranch i de les pijes CArpes de Begur. La història és que per arribar a TAmariu has d'agafar no sé quina carretera que surt de l'APAGAMENT-7 i que va des de Llagostera fins a Palafrugell. Aquesta carretera ha estat permanentment desdoblada, i ara una gent de Palamós em va comentar que estan desdoblant els 8 kms que van de Palamós a Palafrugell.

I qui ho fa això? Un senyor tripartit del terme de Palamós (ERC; IC, PSC-PSOE). M'agradaria veure en quines necessitats es basen per desdoblar la carretera: vas un dilluns qualsevol a hora punta i està buida; un dimarts, ídem, un dimcres ídem,... i llavors per què la desdoblen? senzillament perquè els pijos xaves de barcelona (entre els quals òbviament m'incloc) facin 5 minuts menys de cua cada cop que hi vagin a l'agost, setmana santa o tornin de fer el dominguetis qualsevol 'fin de semana' de l'any.  I per fer això evidentment expropien terres a la gent d'allí, gasten bona part del pressupost municipal, causen impactes ecològics negatius (externalitats negatives, en diuen) etc etc,... i llavors em pregunto: per cobrir les necessitats del pijoteros de barcelona, cal que governi un tripartit a palamós? jo, si fos d'allí, preferiria que almenys qui em fes això mostrés els seus colors veritables, i per això, si fos d'allí diria 'jo la propera volta votaré el pp'

Joomla templates by a4joomla