«Gandhi deia que el no-violent no pot tractar amb neutralitat les parts d'un conflicte violent: l'agressor és l'enemic, l'agredit és l'amic, tot i que sigui violent. Jo he intentat tota la vida lluitar per la via no violenta. Però declaro aquí, i ho dic ben alt, per si hi ha cap policia o cap fiscal: em declaro enemic de l'estat espanyol i amic d'ETA i Batasuna». Lluís M. Xirinacs i Damians - L'11 de setembre del 2002, en el marc d'un acte reivindicatiu celebrat al Fossar de les Moreres de Barcelona.
Recentment s'ha anat especulant sobre el rumor de que Microsoft podria comprar Red Hat. Doncs bé, avui he pogut llegir aquesta notícia a Diario Tecnológico. No es desmenteix res, però s'ha de tenir en compte que només són simples reunions entre Microsoft i Red Hat. Si haguéssim de fer cas de tot el que intenta Microsoft reunint-se amb tothom només per que no li mosseguinel pastís que ell mateix ha anat treient de la boca a la resta de mercat... Personalment, mentre les empreses que soporten i usen Linux com a Sistema Operatiu no es deixin embaucar, tot seguirà essent lliure i productiu. A mi el que em fa por és que Microsoft fiqui cullerada al Software Lliure, més que intenti acabar amb ell...


Varios medios informativos están comenzando a especular que Microsoft podría estar considerando seriamente la adquisición de Red Hat.

Tal y como podemos leer en ZDNet, Microsoft podría ver en la adquisición de Red Hat una manera de minar a IBM, siendo además Red Hat una empresa similar a Microsoft, que vive de empaquetar y vender la ideas de otros.

La fusión con Microsoft ofrecería a Red Hat una salida airosa de las principales amenazas estratégicas a las que podría tener enfrentarse en los próximos meses.

Todas ellas tienen un nombre: "IBM", que podría liberar próximamente su propia versión de Linux basada en una nueva gama de estaciones de trabajo con en el revolucionario micro "Cell".

El nuevo micro que superará con creces a la arquitectura X86 y no posee las debilidades de seguridad de la misma.

En cuanto a Microsoft, se plantean dos alternativas, o bien simplemente se cargan de un plumazo a Red Hat, empresa que apoya económicamente a diversos programadores libres o bien aprovechan la infraestructura de la empresa para desarrollar servicios híbridos Unix-Windows.

Dejando especulaciones al márgen lo que si es cierto es que altos ejecutivos de Red Hat y Microsoft han tenido recientemente varios encuentros privados en Nueva York.

Enlaces relacionados
Artículo en ZDNet
Fuente: Hispamp3.com
Joomla templates by a4joomla