"Un cop acabat el joc, el rei i el peó tornen a la mateixa caixa". (Proverbi italià)

El diputat Alfons López Tena (SI), ha retret al Govern les subvencions a La Vanguardia -en any i mig ha rebut 8 milions d'euros- davant els impagaments dels concerts a les entitats socials.

"Perquè no han deixat de pagar les subvencions a La Vanguardia?", ha preguntat el diputat independentista al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell i al de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.

Vagi per davant la meva admiració per aquest Diputat i la tasca que estant fent la gent de Solidaritat al Parlament de Catalunya (malgrat el joc brut a què ens tenen acostumats). La pregunta em sembla del tot encertada. Ara bé, perquè no podem sentir la resposta? On és el vídeo en que Andreu Mas-Colell contesta?

Dubto que tinguin una resposta convincent i menys venint d'un partit collat pels deutes i els interessos d'empreses com Abertis, Grup Godó o La Caixa però m'indigna molt que preguntes d'aquest interès, no surtin a la televisió pública, i tinguem que anar pidolant vídeos a Internet que normalment tenen una part interessada.

Si algú té la resposta d'en Mas-Colell o sap on la puc visionar ho agrairia molt!

Joomla templates by a4joomla