The Big Reset

M'he Baixat el documental The Big Reset perquè ja estic veient la censura que hi ha i que diuen els "verificadors" de "bulos" com Newtral and Company... Des del meu punt de vista el Documental té dues parts molt diferenciades, la primera part em sembla molt encertada i totalment creïble, pel que fa a la part que es comenta el tema del grafè per mi patina una mica. Ja hi ha papers molt importants, revisat per parells, que parla d'aquesta tecnologia (descarrega'l aquí) el que de moment em costa de creure és que les vacunes ho portin. Més aviat em sembla una maniobra de distracció per desacreditar altres coses que si sabem que són certes. En fi, mireu-lo i extraieu les vostres conclusions.

https://thebigresetmovie.com/

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Twitter

The Plan

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Twitter

Quan la conspiració esdevé una realitat...

El vídeo que us mostro a continuació va ser enregistrat l'any 2010 per Bill Ryan de Project Camelot i Project Avalot. Em flipa la precisió en que narra els esdeveniments que hem viscut o estem vivint ara mateix, no pot ser una casualitat és molt precís. Jutgeu vosaltres mateixos. Si voleu ser felicisos recomano no veure'l.

Aquest vídeo està subtitulat en castellà, però si voleu veure l'original i comprovar que és real i va ser penjat el 2010 us deixo l'enllaç. (https://www.youtube.com/watch?v=rw4z-rSwNjY).

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Twitter

La Imatge

walkerd-thumb.jpg