Tremendu - Dies de tot

L'altre dia vaig veure el Generació D de TV3, per qui no ho sàpiga, és un programa que entrevista persones que van néixer a les acaballes del franquisme. La primera vegada que els van entrevistar, l'any 1989, tenien entre 15 i 17 anys. Des de llavors, cada set anys repeteixen l'entrevista i l'espectador pot copsar l'evolució dels entrevistats. Personalment em vaig quedar entusiasmat amb en Dani (@tremendu_), sobretot quan tenia 15 anys! per mi el millor de tots en totes les edats. Arrel del programa he descobert alguna de les seves cançons, us en deixo una que m'ha molat ;)

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Twitter

The Reapers

Catalonia's official anthem covered by the northamerican band A Sound of Thunder (Terrassa, December the 2nd, 2017). In the videoclip appear images of the Referendum of the 1st of October in Les Borges Blanques.

Himne oficial de Catalunya versionat per la banda nordamericana A Sound of Thunder (Terrassa, 2 de desembre de 2017). Al vídeoclip apareixen imatges de l'1 d'octubre, el dia del Referendum d'Independència de Catalunya a les Borges Blanques.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Twitter

La Imatge

1410537997022.jpg